Yksinäisyys

Nyt tuntuu siltä ettei olis ketää kelle puhua ku R on risteilyllä. Vaikka voisin tekstata sille nii se ei tunnu samalta tuntuu ettei oo ketää lähellä. Niinku ketää kenelt sais vastauksen heti.

Ja päivittelen koko ajan tota hallintapaneeli sivuu mis näkyy uudet tekstit niis blogeis mitä seuraan ja toivon et tulis uusii tekstei. Ku teidän kaikkien blogit on niin ihanii. Esim "ssecretlife", "Fight for my life", "my ugly life", "life in shadows", "to be a superhero have to be size zero", "my everything and nothing" ja paljon muita. Kaikki 68 blogii on mulle tärkeitä.

Sori ku tulee niin monta tekstii ja niin lyhyit tekstei mut tuntuis tyhmält laittaa niin erilaisii aiheit samaan tekstiin.
Ja uudet lukijat, TERVETULOA!

Kommentit

  1. ihanaa kun saa jonkun olon ees vähän paremmaks :-----) <3 ja hei kiitos kun oot lukija ! en uskonu et saisin ees yhtä :-) !

    VastaaPoista
  2. ja pmssästä en oikeen osaa kertoo mut tässä linkki wikipediaan missä kerrotaan aiheesta ---> http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuukautisia_edelt%C3%A4v%C3%A4_oireyhtym%C3%A4 :-)

    VastaaPoista
  3. No nyt olen käynyt pari kertaa salilla, huomenna uudestaan. Tarkoitus olisi aloittaa myös jumpat viikonpäästä.
    Pyöräilen jokapäivä työ matkat ja lenkkeilen koiran kanssa. Teemme juuri muuttoa, mutta kun se on ohi, kaivan esiin (1kg ja 2kg)nilkkapainot, 4kg käsipainot ja jumppapallon. Tarkoitus olisi hommata myös kahvakuula kotiin, tuttavani ovat saaneet hienoja tuloksia sellaisella.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa