It's been a long time

No huhhuh. Yli 2 vuotta viime postauksesta. En edes osaa kertoa (tai muista :P) kaikkea mitä on tapahtunut tällä välillä.

Jospa tekisin pienen listan tärkeimmistä

  • Olin työssäoppimassa Tervakosken paperitehtaalla maaliskuu-toukokuu 2017 ja tammikuu-toukokuu 2018, ja sitten kesätöissä kesällä 2017
  • Valmistuin prosessinhoitajaksi keväällä 2018
  • Muutin Tampereelle heinäkuussa 2018
  • Mun piti lähteä Ruotsiin töihin, mutta se peruuntui
  • Äiti hankki uuden koiran, sen nimi on Daisy ja on super söpö ja energinen (tai no sen verran mitä oon ehtinyt sitä nähdä)
  • Mummin Alzheimerin tauti paheni siihen pisteeseen, että se ei voi enää asua yksin, joten se jonottaa paikkaa, onko se nyt palvelutalo vai asumispalvelu vai miten mutta kuitenkin

Ja siis nää kaikki kävi v. 2018. En muista melkein mitään 2017. 


Tää nyt oli vaan tällainen pikku yhteenveto, kun en ihan kehdannut heti lähteä kirjoittamaan jostain tietystä aiheesta niin pitkään aika välin jälkeen.

Katselin vähän noita vanhoja tekstejä ja vähän kyllä hävettää, mutta jotenkin tuntuu väärältä poistaa.

Ainiin. Joo. Yksi ISO muutos on se, että en päässyt täällä psykiatriselle poliklinikalle hoitoon. Tällä hetkellä ei ole mitään muuta kuin lääkitys.
Tänään ei mennyt ihan hirveän hyvin ja tuntui että jollekin halusin puhua, mutta ei ollut ketään joten miksi en kirjoittaisi tänne. Mutta eihän sillä voi aloittaa. Joten tässä tämä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa