Toinen päiväloma

Tänää on siis toinen päiväloma. Se olikin n. 12-19 ku iskä heräs aikasemmmin ja sit hoitajille sopi et lähen vähän aikasemmin.

 Me käytii sit mäkkäris ja nyt on ähky olo. Melko paha olla. Tekis mieli vaa käydä oksentamas... 

Päivällä ahdisti vähän joten kävin pyytämäs hoitajalt lääkkeen mikä auttais siihe. Me sovittii lääkärin kans tän osasto jutun alus et mulla on aamul samaa lääkettä kuin illalla mut aamul on vaa 50mg ja jos alkaa ahdistaa(niinku tänää) nii käyn pyytämäs semmosseen 25mg lääkkeen sitä samaa lääkettä. Tänää se ainaki autto.

Huomenna meen kouluu osastolta. En kuitenkaa oo koko päivää. Ainoostaa klo 8-11.30. Suurinpiirtein. Siis kasista ruokailuun asti. Sit lähen takaisin osastolle. Matka on 2km. Ei se oo paha matka mut mietin vaa mitne kauan menee tän reiden kans...

Niijoo. Löysin yhden biisin mitä kuunnellessa mun oikeet tunteet tulee esiin. Se esitys valuu sen biisin mukana pois. En kuitenkaa aattele sillee ketään kohtaan mut se biisi vaa paljastaa mun tunteet.


Kommentit

  1. Osaatko selittää, millainen on se ahistus, josta tässäkin postauksessa selität? Mistä se alkaa, mitä silloin ajattelet ja minkälaisia fyysisiä oireita siitä tulee? Jos voisin ymmärtää?

    VastaaPoista
  2. vastaus anonyymille:
    en oo ihan varma. siis eka tulee semmossii pienii negatiivisii ajatuksii ja sit tulee enemmän ja enemmän. se on niinku pyörremyrsky. kait. en tiiä voiks sitä ymmärtää. sori

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa