Työssäoppimisjakso + suru

Huomenna sitten alkaa työssäoppimisjakso. Se kestää kaks viikkoo. Mä meen sokokseen. Siis siihen sokos nimiseen kauppaan :P. En tiiä mitä teen siel mut se on varmaa etten kassalle pääse koska en oo viel 18. Iskä sano et jos mul menee hyvin siel saattaisin saada kesätyöpaikan sielt. En oo varma onko se nyt niin totta, mutta toivon että olisi.
 Nyt ei oo hetkeen tehny mieli viillellä, paitsi sit tietty tänää tuli mielee. Ja vähän halusinkin viillellä. Itseasiassa se tuli eilen mieleen, kun puhuimme open ja V'n kans siit ku V ottaa vähän etäisyyttä koska ei halua vaarantaa omaa parantumistaan. Ja mä sanoin sit siin et en oo viillelly kahteen viikkoon tai ees halunnu. Se mitä en sanonu oli se et "just nyt haluisin vähän viillellä koska te toitte sen mieleeni, kiitti.."

Huomenna, siis vasta huomenna ei maanantaina kuten sanoin edellisessä tekstissä, R'n koira lopetataan. Haluisin lohduttaa R'ää, mut en tiiä miten. Haluisin olla hänen tukenaan. Mut en oo varma pystynkö olemaan vahva, koska mua itteä itkettää koko ajan. Pelkään etten osaa olla tarpeeksi hänen tukenaan ja etten osaa lohduttaa tarpeeksi.
Olisiko teillä neuvoja ?















Kommentit

  1. lemmikin menettäminen on kauheeta... ei siinä kauheesti voi avuksi olla, ainakaan itse en tiiä, miten lohduttaisin, jos ystävälleni kävisi noin. Lohduttava olkapää tulee kumminkin tarpeeseen :) voimia! ♥

    VastaaPoista
  2. Komppaa edellistä.
    Koita pärjäillä! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa