Todellisuus vaiko sittenkin uni ?

Tänään oli turha päivä koulussa. Puoltoista tuntia koulun kirjastossa tekemässä ei-mitään ja sitten 10 min pohjatunti. Sit kotii. Turhaa, turhaa, turhaa.  Olis voinu vaa jäädä kotiin peiton alle nukkumaan. Paitsi en voinu. Oli aika psykologille aamulla joten jouduin heräämään aikasemmin ku muut. Luulisin ainaki. No ei se ny nii paha juttu ollu. Siel meni ihan hyvin. Mut koulus ei ny iha.
  Ajomatkalla kouluun mieleen nousi kysymys/ajatus. Mietin että olinko oikeasti mennyt sanomaan yhtä tyttöä huoraksi vai oliko se vain unta. Kouluun ku pääsin nii kerroin R'lle ja T'lle ja kysyin olinko oikeasti niin tehnyt. R sanoi etten hänen tietääkseen ja T ei ollut varma. Sitten tämä kyseessä oleva tyttö tuli kysymään meiltä et mitä meillä on ja missä. Me tietty selitettiin sille ja sitku se oli lähteny nii me todettiin yhessä T'n kanssa että se oli unta. Sillä tämä tyttö ei ikinä olisi tullut kysymään sitä jos olisin häntä huoraksi kutsunut.

Muuten päivä on mennyt hyvin paitsi nyt on kipeä olo... Ja huomenna olis terveystiedon koe.. Heti kasilta. Mahtavaa... Ja ruotsin pohjatunti sit klo 11.. Mahtavaa.. Ja en jaksossa ruotsin opeks vaihtuu se sama ope ketä oli saksan opena 6 vuotta... Ihan vitun mahtavaa,... Nojoo. Vaihan lyhyeeseen matikkaan ja tunteja viikossa on 23,jtn. Ei paljon tunteja joten pitäis olla helppoo. Psyka alkaa ja se kiinnostaa. Kiinnostaaks ketää muuta se ?

Nojuu. Täs tais olla tarpeeks.
Heip.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa