Take it off !

Outo päivä.. Aika tyhmä itseasiassa. R on nyt kipee just ku mun piti olla niil sen aikaa ku iskä on risteilyl ja oon itekki flunssas. Ja nyt tuntuu et olis korvatulehdus.. Ärsyttävää. Tuntuu kuin vasemmas korvas olis jotai ja on sellanen "take it off, take it off!!!" olo... Kuulen sil paljon huonommin ku oikeella korvalla...
   Perjantaina jo tää ihme olo alko, ku en ollu suojannu kaulaa. Siis meidän näytelmä harkat on talossa missä ei oo lämmitystä. 
   Nyt sit meen äidille yöks ku en voi olla R'l ku se on kipee :/. Pelottaa hieman et millanen päivä huomisest tulee ku joudun olee yksin siel. Ainii. Keskiviikkona alkaa kreikan tunnit. Ja on se YMT'n tentti. 


Se ooppera, missä me käytii torstaina, oli hieno. "La Cenerentola" Siinä oli neljä kansainvälisen uran tehnyttä laulajaa.  Katija Dragojevic(Tuhkimona), Noé Colin (tuhkimon isä), Alexander Grove(prinssi) ja  Filippo Bettoschi (prinssin palvelija). Mun mielest Katija oli kaunis. Jos niin saan sanoa. 
   Tänää meidän luokkaan tuli käymään joku mies ja se kerto et kansallisooppera oli pyytäny meiltä palautetta. Kirjotin sen, vaikken keksiny mitää negatiivista. Onko kukaa muu käyny kattomassa jotai oopperaa tai balettia?


Nyt muuten on ihan hyvä olo. Onneks. Mut voihan se tietty muuttuu, mut toivottavasti ei muutu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa