Music



Musiikki on aina ollu tärkee osa mun elämää. Ekalta luokalta lähtien oon soittanu pianoo ja käyn sen takii teoriassa. Tai siis ennen kävin teoriassa ja nyt käyn YMT'ssä eli YleisMusiikkiTiedon tunneilla.

Viime YMT tunnilla me kuunneltii Sibeliuksen neljättä sinfoniaa(se on synkkä) ja kun mieleen tuli pieni idea niin aloin kirjoittaan sitä. Siis aina kun me käydään YMT ryhmän kanssa konserteissa meidän täytyy kirjoittaa konsertti arvio ja mun konsertti arviot on aina täynnä tarinoita siis kun nään musiikin kuvina ja tarinoina.  Tässä nyt siis on se tarina minkä kirjotin kun kuunneltii Sibeliuksen neljättä sinfoniaa:

"Tyttö istuu mielisairaalassa ja katsoo ulos. Hän näkee asioita mitä hän kaipaa ja asioita mitä hän pelkää. Tyttö kiljaisee ja hoitaja tulee hakemaan hänet pois ikkunasta. Tyttö itkee. Tyttö nukahtaa ja näkee unia. Ihania ja kauniita unia, mutta ne muuttuvat synkemmiksi. Tyttö yrittää tappaa itsensä unessa. Hän herää siihen kun kiljuu. Hoitajat juoksevat hänen huoneeseensa ja yrittävät rauhoittaa häntä. Tyttö ei rauhoitu ja hänet laitetaan lepositeisiin."


Toi siis oli vaan joku tarina --




Ainiin. Meen kattoo Club for five'e ja UMO'o joskus huhtikuussa. Oon nähny Club for fiven kaks kertaa aikaisemmin mut nyt siin on mukana joku bändi. Höh. No äidin pyynnöstä meen. Ja ei sentää ite tarvii maksaa..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa