Brintellix, päivä 7

15.12.2015



Ajattelin nyt tähän ihan kuvana laittaa sen sivuoire/haittavaikutus listan. Listassa mainittiin myös "poikkeukselliset unet". Tänään oli yksi sellainen. En muista mitä siinä oli, mutta muistan että näin unta mikä jo itsessään on melko harvinaista. Kutinaakin oli yöllä mutta en tiedä oliko se nyt tähän liittyvää. Ruokahalun väheneminen on kans ollu mut ei mitenkään hirveän huomattavaa.

Ajanhallinta ei tänään ollut mikään paras. Mun piti käydä apteekissa ennen kouluun menoa, mutta unohdin sen ja muistin sen vasta kun olin lähdössä kouluun. Pakko kuitenkin oli käydä siellä apteekissa hakemassa lääkkeitä joten myöhästyin filosofian tunnilta. Olisin ehtinyt suurimmalle osalle tuntia mutta päätin olla menemättä. En halunnut mennä myöhässä. Biologian tunnille menin kuitenkin. Ajelin siinä välissä ja kävin ostamassa lampun. Lampun sain vaihdettua äsken kun tulin kotiin.

Sain ruotsin ja englannin kokeet. Ruotsin kokeesta sain 6+ ja kurssista 7. Paremmat numerot mitä odotin. Englannin kokeesta 8 1/2 ja kurssista 9. About se mitä odotin mutta olisin hyväksynyt huonommankin.

Huomenna Star Wars: The Force Awakens !!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa