Brintellix, päivä 2

Eilen kun mainitsin että joulukuu on alkanut paremmin... Juu olihan se, mutta taas tuli itkukohtaus.. Mutta voitin eilisessä kinkkubingossa kinkun :). Se oli kiva.

Tänään ei oo tullut mitään pahoinvointia tai päänsärkyä siitä Brintellix'sistä joten aloin miettimään että olinko ottanut sen aamulla. *Käyn katsomassa keittiöstä*. Ei ollut pyödällä missä se oli aamulla ollut, eikä lattialla. Eli otin sen (en heittänyt vahingossa suusta ohi). Eli siis ihan hyvä päivä ollu ilman sivuoireita.

En päässy kouluun ku käytii hakemassa äidin uus auto ja sen jälkee Willassa ostamassa mulle biologian kirja.

Huomenna hammaslääkäriin. En todellakaan haluis mut hammas kun vihloo nii... Vähän pakko mennä. Sentää nyt en odottanut siihen asti kunnes se särkee sietämättömästi ennen ku menin varaamaan ajan, eli hyvä minä.

Nii joo vielä se piti sanoa että jaksoin tänään käydä suihkussa. Jei. Siis oon ollut niin väsynyt etten jaksanut edes suihkussa käydä. Viikko edellisestä. (Tiedän, ällöttävää) En silloin kuitenkaan jaksanut edes pestä hiuksia. Tänään sitten piti olla puhdas kun haettiin sitä autoa. On hiukset kyllä nyt ihanan tuntuiset. Mutta se vaan on vaikeaa pestä niitä kun ne tuntuu välillä heinältä... Mutta siis tämä pieni onnistuminen piti vielä jakaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa