Brintellix, päivä 6

Taas, eilen 14.12. kirjoitettu ja julkaistu aamuyöllä 15.12 puolella, mutta silti kun sanon "tänään" se tarkoittaa sitä eilistä.

Tylsä päivä. Heräsin ennen kahtatoista, pesin hampaat, tein jotain mitä en muista (luultavasti olin koneella), söin, otin lääkkeet (brintellix ja d-vitamiini) ja sitten jotain. En tiiä miksen muista että mitä tein. Jossain kohtaa menin kuitenkin takaisin sänkyyn ja lueskelin kännykällä fanifiktioita ja pelasin pelejä. Hieman kolmen jälkeen mietin et meneeköhän biorexissä tänään mitään kivaa. Noh. Neljältä alkoi "Tarina rakkaudesta ja pimeydestä". Pieni kiire tuli mutta pääsin ihan ajoissa sinne. Varaukseen en kyllä ehtinyt mutta ei ollut mitään hätää. Siellä oli vain minä, joku mies pari riviä alempana (istuin vikalla rivillä, keskellä, aina sama paikka jos mahdollista) ja pariskunta (?) keskellä salia. En jaksanut leffan jälkeen mennä kotiin joten menin katsomaan toisen leffan. Nälkäpeli. Tämä oli kolmas kerta kun kävin katsomassa sen. Pääsin istumaan samalle paikalle missä istuin 30 min aiemmin.

Leffaan mennessä ostin muumilimun ja pekonisnacks laatikon. Yleensä syön sen laatikon ennen leffan puoliväliä. Tai siis että se on vain tyhjä ennen puoliväliä. Nyt se kesti melkein koko leffan koska ei maittanut, hieman ehkä heikko olo. Muuten tänään muuten ei oo ollut sivuoireita.

Ainiin! Huomasin että yksi oli tullut tänne blogiin hakusanalla "brintellix pahoinvointi". Ja kun katsoin ite samalla hakusanalla ja mun postaus "brintellix, päivä 1" oli googlen ensimmäisellä sivulla. Toi otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava kun ei tässä paljoa ollut sanottavaa brintellix:sistä mutta tämä ainakin motivoi mua kirjoittamaan tänne joka päivä. Se on aika iso juttu myös, siis se että jaksan kirjoittaa tänne. Vaikuttaa pieneltä ehkä joo, mutta mulle melko iso.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa