en tiedä minkä laittaisin otsikoksi

Oon äidillä, koska en saa olla nyt yksin. Mummo on täällä, äiti lähti tanssimaan miesystävänsä kanssa. Ei äiti olis lähteny tanssii jos mummo olis lähteny kotii.

Nyt on melko ok fiilis. vähän vaa fyysinen paha olo. Ei tikkien takii vaan jossai kurkun alakohdassa siinä semmoisen kuopan kohdalla on semmonen outo olo. Ei sillee okseta mut vähä. Tälle on ehkä joku selvä syy tai siis joku selvä nimi mut en joko tiedä tai muista sitä.

En ollut tätä viikonloppua R'llä, koska häneltä revittiin viisauden hammas torstaina nii se ei jaksa oikee mitää ja nyt mulla kun on nää tikit nii mun pitää nukkuu yksin. Olin R'llä kuitenkin päivällä muutaman tunnin. Me katottii yks Lost jakso ja sitten oltii vaa. Ja syötii pizzaa... Ku sen vanhemmat halus tilaa pizzan nii en viittiny kieltäytyy. Siis ne tilas jokaiselle oman pizzan. Ei olis pitäny ottaa. Ehkä tää paha olo on siitä. En ees syöny siitä paljoo. Mut se vaikutti mielialaan sitku kävin vaa'alla.. Vaa'an ruudusta tuijotti punaiset numerot, isoimmat kuin olin ikinä nähnyt. Melkein itkin kun näin ne ja sit tietty päätin et karkin syönti loppuu nyt. Oon sitäkin ennen lupaillut mutta feilannut senkin. Ja nyt ärsyttää, koska en pääse ainakaan viikkoon salille. Ärsyttää. Haluisin olla laihempi. -10kg kelpais. Kunpa mulla olis tahtoa aloittaa laihdutus. Kyllä mä tahdon mutten vaa oo pystyny. Haluisin todella, vaikka mun ei ehkä tarvitsis. Nyt jo suunnittelin kuinka en enää käy lounaalla lopun työssäoppimisjakson aikana. Haluan oikeasti olla laiha, mutta pelkään ettei minusta ole tekemään sitä, mitä se vaatii.

Kiitos kaikille kommenteista ! Olen oikeasti kiitollinen. Rakastan sitä, kun nään että on tullut edes yksi kommentti, sillä vähän aika sitten mulle ei ikinä tullut yhtään kommenttia, ei yhteenkään tekstiin. Nyt on jo monessa tekstissä, etusivulla jokaisessa tekstissä on ainakin yksi kommentti. KIITOS ♥
Ja jos joku haluaa kysyä jotain niin kysykää! Vastaan kysymyksiin kysymyspostauksen vastauspostauksessa jonka postaan sitten kun on tarpeeksi kysymyksiä tullut, nyt on vasta yksi tullut joten kysykää mitä tahansa :)

Kommentit

  1. Mulla ois siihen sun kysymyspostaukeen kysymys :) eli missä tapasit R:n ekan kerran ja mitä hänestä silloin ajattelit? :)

    VastaaPoista
  2. Itselläni on ollut aina ongelmia painon kanssa, joko aivan liian vähän tai liikaa. Nyt on taas liikaa joten aloitin karppaamisen eli ei hiilareita. Olo on pirteämpi kuin koskaan ja eikä tarvitse luopua syömisestä vaan syö ohjeiden mukaan. kolmessa viikossa 10 kiloa lähti. :)

    VastaaPoista
  3. mulla on ollut kanssa painon kanssa ongelmia, syömättömyydellä lähti 5kiloa, mutta kun rupesin taas mässäämään, niin tuli 10kiloa lisää.... joten munkin pitäis saada 10kiloo pois :D voimia! ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa