Paniikkikohtauksia /Panic attacks

Se pahoinvointi ja sydämentykytykset mistä puhuin ovat luultavammin paniikkikohtauksia. Alan nyt hyväksymään sen että viimeiset kaksi kuukautta olen joka ilta saanut paniikki kohtauksia. Se on aivan kamalaa. Sunnuntai yönä ku kävin nukkumaan niin hheti aloin itkemään. Sitten soitin R'lle itkien ja hetken päästä soitin iskälle itkien. Se oli kamalaa. Sen jälkeen en ole nukkunut kotona.

Sain sairaslomaa koulusta 20.1. asti. Sen jälkeen menen nuoriso-ohjaajan kanssa puhumaan opettajani kanssa mitä teen loppu jakson eli pari viikkoa ja viimeiseen jakson. Atto aine jakson, joka on ensi jakso, käyn normaalisti.
____________________________________

That nausea and palpitations I talked about were probably panic attacks. I'm starting to accept that I have had, for the last two months, every night panic attacks. It's awful. On Sunday night when I was trying to sleep I felt the panic attack and I started to cry immediately. I called to R, crying and few minutes later I called my dad, still crying. It was terrible. After that I haven't slept home. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa