f*ck you, pain

Sairausloma loppu ja palasin eilen kouluun. Pidettii palaveri et mitä teen tän kaks viikkoo. 10-14 joka päivä. Uskon että pärjään siellä. En tee samaa ku oma luokka. Teen rästi töitä.

Tänään en mennyt kouluun. Mulla oli fenolisaatio. Eli mun oikean isovarpaan kynnen reunasta leikattii pala pois, koska se oli kasvanut ihoon sisään. Se oli tulehtunu kahdella edellisellä kerralla kun kävin fenolisaatiossa ja nyt en halunnut antaa sen päästä siihen asti. onneksi oli mukanani. Puudutus piikit sattuivat todella paljon. Enemmän mitä muistelin. Itkin. R piti kädestäni kiinni ja silitti hiuksiani. Hoitaja huomasi että olin todella kalpea ja kysyi onko huono olo, vastasin että on. Oli todella huono olo. Hoitaja avasi ikkunan ja nosti vasenta jalkaani hieman ylös. Hetken kuluttua olo helpotti. Noin kymmenen minuuttia puudutuksen jälkeen lääkäri tuli takaisin ja alkoi "töihin". En selitä tarkemmin mitä siinä kävi. Ei kuitenkaan sattunut. Paitsi se ihme kiristys juttu minkä hän laittoi varpaan juureen.

Kipu on ollut ilkeää. Fenolisaatio oli kahdeltatoista. Puudutus alkoi kulua pois kahden aikaan ja otin särkylääkkeen. Se ei auttanut mitään. Viideltä otin toisen särkylääkkeen mikä tuntui lisäävän kipua puolen tunnin päästä.

Nyt yritän lähteä apteekkiin ostamaan side tarpeita jotta voin vaihtaa varpaassa olevan siteen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa