Pain

Sain just kirjotettuu biisin numero 101. Sen nimi on "Pain". Sain inspiraation Three Days Grace'n "Pain" biisistä.
http://thebitterprincessssongs.blogspot.com/2011/05/101-pain.html


Ainii oon nyt päättäny et lopetan lukion ja et haen täydennyshaussa amiksee. En tiiä mikä linja mut sinne kuitenki haen. Jos en pääse mihinkää nii en kuitenkaa lukioo jää. Se stressaa liikaa. Ja ku tulin sinne vaa kavereitten peräs. Nii jos en pääse sinne amiksee nii en jää lukioo vaan yritän saada jotai töitä tai jotai sinnepäi.  Mietin enemmän huomenna.

Äiti raahas mut tänää mukaa näytelmäharkkoihin (vaik mua ei tarvittu siel) vaan "koska mä en voi olla yksin". Nojoo ei ne muhun niin paljoo voi luottaa sen mun "tempauksen" jälkee (veitsen vieminen ja viiltely jne.)

Eipä täs muuta,
heip

Kommentit

  1. kyl sie pääset amikseen :) itse luen lähihoitajaksi. ja tykkääään tosi paljon! siin on nii monta eri työmahollisuutta!! Niin ja hei kiitoksii kommentistas tuohon blogiin. Halusin vain sano että siinä oli tasan kaksi blogia aikaisemmin joita olen vähän aikaa seurannut. elikkäs suht uusia ovat. Mietin kanssa ekaksi sitä et ottaisin vain semmoiset blogit jotka ovat uusia, mutta sit mietin et onhan seki epäreilua niille joiden blogeja luen. joten päätin valita kaksi sitten semmoista. Loput on mullekkin uusia :-) HEI apua en oo tajunnu liittyä lukijaks sun blogiin. Nytpä liityn :) ja hei tykkään hirveesti sun biisin sanoista toises blogis. Uutta tekstiä siis odotellessa :)<3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa