torstai 15. joulukuuta 2016

Piilolinssit

Mulla on ollu lasit jo monta vuotta. 3 lasit yhteensä ja jokainen pari ollut sen 2 vuotta. Tai siis tämä nykyinen pari (kolmas) on ollut vasta vuoden ja nyt "vaihdan" ne pois. Eli siis ostin piilolinssit. Joo mulla oli jo sellaisia kertakäyttöisiä, mutta käytin niitä tosi harvoin. En mä oikein mun näistä laseista pitäny, valitsin ne vähän kiireessä, niin ostin sellaiset kuukausi linssit. Että voi pitää kuukauden  (29 päivää) putkeen. Suositus kuitenkin on että ei öitä pitäisi ja että yksi päivä viikossa olisi ilman niitä. Tilasin ne 7. päivä ja sanottiin että tulisi alkuviikosta.

Keskiviikkona en mennyt kouluun kun en siis oikeasti vain jaksanut lähteä. Nukuin aika huonosti. Siis ensimmäinen yö sen kurssin aikana. Joten mentiin iskän kanssa Goodmanii syömään. Ajattelin että samalla voisi käydä ostamassa sen nesteen kun ei ollut vielä tullut viestiä että ne piilarit olisi tullu.

Tiistaina olin soittanut instruun ja työntekijä sanoi että piilarit tulisi joko huomenna tai ylihuomenna. Eli siis kun keskiviikkona ei ollut aamupäivällä tullu viestiä niin silti menin ostamaan sitä nestettä, ettei iskän tarvitsisi sitä ostaa kun hakee ne torstaina. Kun työntekijä tuli kysymään että miten voi auttaa nii sanoin että kun tilasin piilarit, sanottiin että tulee tänään tai huomenna et ku ei tule viestiä tänää nii vissii tulee huomenna mut tulin silti ostaa sen nesteen.  Nii hän sitten sanoi että menee katsomaan kun tänään oli jotain tullut. No sieltähän löyty ne mun piilolinssit. Jes.

Kun pääsin kotiin laitoin ne heti silmiin (koska piti heti lähteä). Ne oli paljon paremmat kuin ne kertakäyttöiset. Siis heti tuntu ihan erilaiselta. Paitsi sitten kun pääsi sinne kurssille. Siellä ne alkoi olla vähän epämukavat. Siis vasta kyllä tunnin lopussa. Yritin vähän hieroa silmiä sillee varovasti reunoista. Ei auttanut. Laitoin yöksi siihen nesteeseen. Aamulla sitten uusi yritys. Onnistui. Tai no ei se onnistumisesta ollut kyse. Nyt ne oli koko päivän silmissä niin ei paha. Paitsi että taas kurssilla tuli ongelma. Ei iso mutta silti. Tuntui vähän epämiellyttävältä taas. Hienoin sitten silmiä ihan normaalisti niin se auttoi. Veikkaan että siellä on ilmastointi jotenki sellanen et reagoi.

Mutta joo. Aion nukkua näitten kanssa. Kokeilla. Jos ei toimi nii.. en tiiä. Mietin sitten.

_______

Just nyt oon junassa matkalla kotii ja tääl on yks humalassa oleva mies. Se on aika kovaääninen välillä. Äsken se oli tässä vieressä ja yritin vaa olla mahdollisimman huomiota herättämätön. Pelkään humalaisia miehiä. Siis jos ne on selkeästi kännissä ja jotai. En tiiä. Tulee vaa hyvin epämiellyttävä olo.. En oo usein junassa "kohdannut" näitä henkilöitä.
Onneksi!
Ja onneksi se jäi Hyvinkäällä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti