maanantai 28. marraskuuta 2016

Junassa..

No niin nyt se kävi. Ensimmäinen epämiellyttävä kohtaaminen toisen matkustajan kanssa.
Mulla on tietty tapa matkustaa junassa. Otan takin pois, laitan sen sinne ylös, otan hupparin pois, laitan sen joko sinne ylös tai siihen "naulaan" (en muista oikeaa sanaa), istun ja laitan repun tuolin alle. Kun tulee aurinkoista taas niin sitten aina istun selkä menosuuntaan ja vasemmalla puolella. Tällä kertaa tein kaiken tuon paitsi istuin nenä menosuuntaan ja vasemmalla puolella neljän penkin kohdassa.
Kun kävin istumaan huomasin että käytävän toisella puolella ikkunan vieressä istui (oletettavasti) mies, tuijotti mua suu auki. Ajattelin että se varmaan johtui siitä kun korjasin alushousujen asentoa, mutta se vaan jatkoi tuijottamista. Jossain kohtaa se kyl lopetti ja jatkoi kirjansa lukemista. Se silti välillä jatkoi tuijottamista. Lopulta se lähti liikkeelle. Mietin hieman että entä jos se tulee mun luo tai lähemmäs istumaan, mutta se lähti jonnekin muualle.
Juna ei lähtenyt edes ajoissa kun oli "teknisiä ongelmia". Yhdessä kohtaa ne joutui sammuttamaan koko junan. Tuli siis ihan pimeää ja hiljaista. (Huomasin taas kun se jätkä tuijotti). Siis oli oikeasti niiiiin hiljaista että ei kuulunut mitään muuta kuin vaatteiden kahinaa ja sitäkin todella vähän. Ensimmäisen kerran myös jouduin juoksemaan junaan Tikkurilassa. Ehdin kuitenkin.
Koulussa oli aika tylsää. Photoshop ei ollut eikä äidinkielen tuntikausia ollut niin paha, mutta se säätötekniikan tunti oli tylsä kun ei tehty about mitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti