tiistai 24. tammikuuta 2017

Ei tullut parempaa päivää kuten toivoin

Ajattelin eilen että ehkä tänään on parempi päivä. No ei ollut. Pahoinvointia ja selkäkipuja joten lähdin kesken koulupäivän kotiin. Tai no.. Kesken ensimmäisen tunnin. Kadutti jälkeenpäin.

Mummilla on Alzheimerin tauti. En tiedä olenko siitä vielä maininnut täällä. Viime keskiviikkona annoin hänelle verenpainemittaus lapun, mihin piti 2 viikon ajalta 7 kertaa mitata verenpaine aamulla ja illalla ja kirjoittaa se siihen lapulle. Tänään kävin katsomassa miten onnistuu (kun hän viime perjantaina sanoi että mittaaminen onnistui hyvin ja jatkaa joka päivä). Mummi oli hukannut sen lapun. Ei hän edes muistanut sitä.
Mä en enää jaksa. En tarkoita (tällä kertaa) että ärsyyntymisen takia en jaksaisi, vaan väsymyksen takia. Oon niin väsynyt niin en kestä lisäpaineita mitä mummi tuo. Tottakai mun pitäisi kestää ja hoitaa mummit asiat ja sillee mut juuri nyt en pysty.

Äsken kotimatkalla (käytiin iskän kanssa leffassa) soitin mummille ja se oli taas vaikeahko puhelu. Kun piti yrittää selittää että me ostettiin viimeksi tarpeeksi kissan ruokaa kolmeksi viikoksi. Niitä pusseja pitäisi antaa 1 päivässä, eikä montaa.

Sen jälkeen tuli huono olo. Itkin vähän. Sitten tuli se olo, se halu.. Pitkään aikaan ei oo tullut niin isoa halua viillellä. . . .
Enkä pystynyt vastustaa.
Valitettavasti.

2 kommenttia:

 1. Moi,

  Päädyin blogiisi etsiessäni infoa Brintellixistä. Olit ilmeisesti lopettanut sen jossain vaiheessa? En jaksanut etsiä oliko jossain jotain mainintaa asiasta, mutta itse olen nyt 6 päivää syönyt tuota ja ehkä vähän on alkanut kirkastumaan. Tuota ennen on kokeiltu kaikenlaista ja lopputulos on ollut yleensä huonompi + kaikki mahdolliset sivuvaikutukset. Näistä ei ole vielä tullut mitään kovin ihmeellistä. Pää kipeä ja huonoa fyysistä oloa, mutta Cymbaltaan ja muihin verrattuna ei juuri mitään. Ei muuta kuin hyvää jatkoa ja kevään odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lopetin. En kyllä muista milloin tai miksi. Kesällä aloitettiin tuo Lamictal ja se on ollut parempi. Toivottavasti Brintellix on hyvä sulle!

   Poista