If I stay

Kävin kattoo ton "if i stay" leffan. Sen tytön piti / se sai valita et elääkö vai kuoleeko. Mulle tuli leffan aikana mielee et se periaatteessa on melko yksinkertainen päätös. Päättää elää ja jos ei pidä siitä ja/tai jos se on liian rankkaa niin sitten tekee itsemurhan. Yritän siis tässä sanoa, että jos valitsee elämän, voi myöhemmin valita kuoleman, mutta jos valitsisi kuoleman, ei voisi myöhemmin valita elämää.
Aloin myös miettiä mitä itse tekisin siinä tilanteessa. Tai no oikeastaan ajattelin että haluisin olla samanlaisessa tilanteessa kuin sen leffan tyttö (makaamassa sairaalan sängyssä, muut epävarmoina elääkö vai kuoleeko) silloin näkisi ketä oikeasti välittää. Äiti ja iskä tietysti välittäis ja L kans. J ehkä myös vähän. Siis jos kuolen niin uskon että J surisi vähän, mutta pääsisi yli nopeammin kuin äiti ja/tai iskä. En kuitenkaan usko, että ketään muu välittäisi (läheisiä sukulaisia lukuunottamatta) esim. Em, R, N, Je, S, V, A tai E. Mahdollisesti T välittäisi, mutta hänestäkään en ole varma, kun tuntuu että kommunikointi on loppumassa kokonaan.
Toi leffa oli ihan hyvä. Surullinen joo, mutta en itkenyt. Kyyneleitä oli silmissä, mutta en antanut niiden tippua. Tolla leffalla oli myös yllättävä vaikutus. Aloin haluta tehdä uuden ison viillon. Valitettavasti en tehnyt, ainakaan vielä en tehnyt.

En kuitenkaan halua kuolla.
Se on varma.

Olisi vain kiva nähdä ketä välittää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa