Muutoksia kehossa

Mun painoindeksi on nyt 18,0 ja oon nyt alkanut huomaamaan muutoksia mun kehossa mitä laihtuminen on saanut aikaan. 
Selkäranka on enemmän esillä, sen tuntee paljon helpommin. Penkit/tuolit tuntuu kovemmilta koska on vähemmän "pehmusteita" takapuolessa ja se puutuu helposti (se vituttaa niin paljon että puutuu). Välillä älyän eri kehon kohtia miten on laihtunut (esim pohkeet ja käsivarret ja kämmenet). 
Ensimmäinen minkä huomasin oli et selkäranka tuntuu niskassa paljon helpommin. Ja tykkäsin ite siitä koska se oli sellainen mistä tiesin et oon laihtunu ilman et näin sitä. Mun yks tuttu ketä ei ollu nähny mua puoleen vuoteen sano et olin todellaki laihtunu. Muita muutoksia en just nyt osaa sanoa. 
Kävin terveydenhoitajalla tän laihtumisen takia ja se lähetti mut verikokeisiin. Mitään sairautta tms ei ole. Ainoo huono juttu on B12 vitamiinin puute. Eli tää on mun oma vika. Mä toivoin et mulla olis ollu syöpä mut ei tietenkää ole... Tiedän itsekin et pitäis muuttaa syömistapoja mutta en jaksais eikä yhtää kiinnostais kun tälläkin tavalla laihtuu. Tai jos se vaikka edes pysyy tässä painossa nii sekin riittää. 
Sain taas tietää lisää tuttuja ketä lukee tätä blogia. En muuta mun kirjoittamista vaikka ketä tätä lukis. Olis kyl kiva tietää millaiset ihmiset tätä lukee / ketkä ihmiset tätä lukee. 

Kommentit

  1. Hei sori, en oo hetkeen lukenu kun oon viilettäny tukka putkella sössimässä omaa elämääni...
    Kai sulle kirjotettiin resepti b12-pistoksiin? Autto mulla huimasti mielialaan ja pään selkeyteen!

    -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kirjoitettu7. En oo kuullu mistää sellaisista pistoksista mut netistä luin just siitä. Ei se terveydenhoitaja ehdottanu mitää sellasta. Se sano et syyskuussa verikokeisiin koska on se b12 vitamiinin puute. Jos se on sillon vielä sama nii ehkä sitten? Mun on tosi vaikee syödä mitään vitamiini valmisteita/pillereitä. Ostin kyllä niitä mut en oo käyttäny. Millasia ne pistokset siis on?

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brintellix, päivä 1

Kaksi päivystyskäyntiä viikossa